Werknemers

Waarom kiezen medewerkers voor Jobmaritiem?

Jobmaritiem biedt werk in de sectoren: Grond Weg- en Waterbouw, Bagger, Koopvaardij, Offshore, Transport en logistiek, Binnenvaart, Visserij, Sleepdiensten en Walbaan maritiem. Wij zijn niet alleen breed actief in de scheepvaart branche, maar hebben zelf ook ruime ervaring in het uitzenden van werk krachten en het zoeken van werkkrachten voor werkgevers. Wij hebben op een rijtje gezet wat wij voor u te bieden hebben:

  • Flexibiliteit: Bekijk onze openstaande vacatures en bepaal zelf je werkperiode en werkgebied
  • Salarissen worden correct en snel uitbetaald via de payroll
  • Contactpersonen met kennis van zaken
  • Optimaal bereikbaar: 24/7 service

Werkwijze

Voor elke uitzending is er een persoonlijk gesprek op locatie of telefonisch, hier bespreken we de vacatures, cv en wensen van het bedrijf en de werknemer. Wij stellen bedrijven voor die matchen bij jou profiel en jij passend in het bedrijfsprofiel. Tijdens het uitzenden houden we contact met de werknemer en de werkgever om de werkzaamheden te evalueren.

Arbeidsvoorwaarden

Jobmaritiem is aangesloten bij de ABU. Jobmaritiem verloont medewerkers conform de ABU CAO. Afhankelijk van het project kan ook een bepaalde bedrijfstak of bedrijfs-CAO geldig zijn.
Jobmaritiem volgt de geldende regelgeving.
Waarom Jobmaritiem?

Prettige werksfeer, prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Plus ondersteuning en begeleiding. Allemaal goede redenen om te kiezen voor het Jobmaritiem dat zich heeft gespecialiseerd in de binnenvaart en zeevaart. En er is nóg een belangrijke reden: bij Jobmaritiem kun je doorgroeien in alle binnen en zeevaartfuncties. We zijn een detacheringsbedrijf met leuke opdrachtgevers. Daardoor vinden we steeds de baan die bij je kennis, kwaliteiten en ambitie past. voor lange of korte periode!

Contact met Jobmaritiem Uitzendbureau

Voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met Jobmaritiem.
U kunt ons bereiken op + 31 (0) 595 – 852 886 of vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in.

Ga naar contact

© 2022 - Alle rechten voorbehouden - Supply Solution

Website laten maken? SiteToGo.nl